Ваш персональний
міжнародний туроператор
Веді Тур в соцмережах
Підписка на Skype розсилку
Название агентства *
Ваш skype *
* - Поля обов'язкові до заповнення
Київ (Головний офіс) +38 (044) 545 85 85
29.03 = грн. $ = грн.
30.03 = грн. $ = грн.

Важлива інформація

18.03.20

До уваги клієнтів міжнародного туристичного оператора Веді Тур Груп – Україна!

Ми усвідомлюємо, що у зв’язку із поширенням короновірусу COVID-19 та відповідними обмежувальними заходами, за основними туристичними напрямками Європи, туристичні поїздки, які мали відбутися в період з 17.03.2020р. по 30.04.2020р., зазнають суттєвих змін через припинення авіасполучення та введення карантинного режиму.

Ми пропонуємо нашим клієнтам перебронювати туристичні поїздки, без жодних втрат, на більш пізній період до 20.10.2020р, за ціною в системі он-лайн на нашому сайті на момент перебронювання.

Зауважуємо, що перерахунок сплачених коштів під час перебронювання здійснюється відповідно до валютного курсу на момент оплати попереднього туру. Після перебронювання попередньо сплачені кошти переносяться у новообраний тур. Якщо при перебронюваннІ туристи обрали тур з більшою вартістю, в такому випадку різниця буде перерахована по курсу на день доплати.

З метою здійснення перебронювання туру на інші дати туристичний агент має зв’язатися з менеджером Веді Тур Груп – Україна та повідомити про наміри здійснити перебронювання вказавши номер заявки, після узгодження з менеджером Веді Тур Груп – Україна прописати у заявці нові дати і надалі вести переписку в заявці. 
У випадку, коли агент переброньовує тур на новий напрямок, необхідно зв’язатися з менеджером Веді Тур Груп – Україна для узгодження нового напрямку і дати, після цього створити нову заявку, зробити скріншот попередньої, та прислати запит на її ануляцію. Скріншот додати до нової заявки. Кошти на нову заявку будуть перенаправлені із анульованої.
Всі перебронювання будуть прийняті з умовою неможливості ануляції.

Просимо врахувати, що зміни необхідно внести до 31.03.2020. Внесені вами кошти матимуть статус заморожених у електронній системі поки ви не приймете рішення щодо перебронювання на пізніший період. 
Кошти, які мають бути повернені по заявах, туристам, які змушені були перервати свою відпустку будуть повернені якомога швидше, проте, на сьогоднішній день їх повернення вбачається вкрай складним процесом через низку економічних та інших чинників, а саме: стрімких коливань на валютних ринках, штрафних санкцій, надзвичайну завантаженість офісів авіаліній та введення обмежувальних заходів для працівників галузі готельного господарства на території Європи. За додатковою інформацією звертайтеся до професіоналів Веді Тур Груп – Україна за телефонами:
+38 (044) 545 85 85;
+38 (044) 240 46 21;
+38 (050) 462 46 21;
+38 (099) 643 70 30


Нагадуємо, що команда Веді Тур Груп – Україна з 17.03.2020р. працює у дистанційному режимі. Усі заявки та запити будуть опрацьовані своєчасно та у штатному режимі.

Графік нашої роботи: Понеділок – П’ятниця з 11:00 до 16:00.

Зберігайте спокій, бережіть своїх близьких та здоров’я!

З турботою про вас, 
команда Веді Тур Груп – Україна!

читати усі новини
Забронювати
Ваше ПІБ *
E-mail *
Телефон *
* - обов'язкові поля
Залишити заявку
ПОВНЕ ІМ'Я *
Електронна пошта *
Телефон
Коментар
* - Поля обов'язкові до заповнення